Curriculum Imaginaire

In dit document geef ik mijn visie op werk en over mijn volgende stappen voor de toekomst. Waaruit blijkt wat ik wil met mijn toekomst en mijn doelstellingen wil profileren.

Mijn kwaliteiten en waar ik ze het liefst inzet, hier laad ik mijn accu mee op en dit doe ik het liefst.

Taakgericht leiderschap-Visionair-Adviseur-Vertrouwenspersoon            

Mijn missie met betrekking op werk, is het voor mij om te leren en welke bijdrage wil ik leveren.

Ik wil mensen en organisaties ondersteunen om de strategische doelstellingen te realiseren op een People-management gebaseerde wijze met ruimte voor inbreng van alle betrokkenen. Ik wil hierin functioneren als luisterend oor, als begeleider in bedrijfsprocessen en als motiverende factor voor alle medewerkers. Integriteit speelt voor mij een onmisbare factor in het bereiken van resultaten en vertrouwen. Ik ontwikkel daarnaast graag een visie op de ontwikkelingen in de organisatie zonder de ontwikkelingen in de maatschappij uit het oog te verliezen.

Hoe ziet mijn ideale werkomgeving eruit? Wat is mijn favoriete kennis-en vakgebied en ik welke organisatie zou ik willen werken?

Mijn ideale werkomgeving is een omgeving waar mensen met respect samenwerken aan een van tevoren vastgesteld doel. Een haalbaar doel dat rekening houdt met de competenties van de betrokkenen. Een aanpak waar rekening wordt gehouden met de inbreng van alle medewerkers en waar zowel jongere als oudere medewerkers de kans krijgen om op hun wijze een bijdrage te leveren aan het uiteindelijke doel. Waar de minder presterende werknemer ondersteund en begeleid wordt om tot een hogere bijdrage te komen en de uitstekend presterende werknemer gemotiveerd wordt om zijn kennis en vaardigheden te delen waar nodig en op deze wijze elkanders competenties te gebruiken. Mijn favoriete vakgebieden liggen vrij breed, ik heb ruime kennis en ervaring opgedaan in zowel productie evenals logistieke omgevingen.

Daarnaast is research en ontwikkeling c.q. training en begeleiding ook onderdeel van mijn werkzame leven. In veel vakgebieden liggen de competenties People management, ontwikkeling & training en richtinggevend stevig verankerd.

De organisatie waar ik een bijdrage aan zou willen leveren c.q. voor zou willen werken is een open organisatie met een vlakke hiërarchie. Met korte verbindingen en resultaatgerichte instelling.